Aszódi Javítóintézet, Általános Iskola, Szakiskola és Speciális Szakiskola

"Esélyt adunk, utat mutatunk."

Vendégünk volt a Pedagógusok Szakszervezetének vezetősége

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) Aszód Területi Alapszervezetének vendégeként intézetünkben tartott előadást és fórumot az érdekvédelmi szervezet országos vezetősége.

Az Aszódi Javítóintézet Puskás Géza termében Raffai Zoltán területi alapszervezeti titkár köszöntötte a megjelenteket. Totyik Tamás elnök, Gosztonyi Gábor és Tóth Tünde alelnökök, valamint Pataki Zsolt, a Gyermekvédelmi Tagozat vezetője és Kovács Zoltán, a PSZ ceglédi területi titkára a szakszervezet jelenéről és jövőjéről, az ágazatban tapasztalható jelenségekről, általános vagy egyedi megoldást igénylő problémákról szólt. Az eseményen nem csak javítósok, s nem csak szakszervezeti tagok vehettek részt, így Aszód több oktatási intézménye is képviseltette magát.

Totyik Tamás elmondta: elsősorban nem előadást tartani, hanem tanulni jöttek, hiszen a nevelési-oktatási intézményekben és a gyermekvédelemben dolgozók számos információ, megoldásra váró probléma illetve javaslat ismerői, amelyeket a PSZ vezetősége szeretne összegyűjteni, majd mielőbb benyújtani a döntéshozóknak. Az aszódi találkozón a közönség soraiból többen megosztották véleményüket és tapasztalataikat – olyan általános vagy egyedi problémákról, amelyeket a szakszervezet közvetíteni fog az illetékeseknek.

A szerző felvételei

Megszakítás